Ships

Képtalálat a következőre: „grey line png”

<Supernatural>
minden szarság, aminek helye van az univerzumban

Dean hitetlen, Samnek erős fejfájása van és Bobby sem tud semmivel szolgálni az angyalokat illetően. hihetetlen kütyüzavar, fájdalom és Castiel megjelenik. évekkel később egy ügyük rosszul sül el, aminek a levét ő issza meg. asalways

kitört a világvége, Dean pedig eszeveszetten keresi Cas-t. amikor megtalálja, az angyal éppen festeget és igyekszik nem a pusztulásra gondolni. Cas ráveszi Deant a festésre, hazamegy a Mennybe és az alkotását rábízza Deanre, aki alig várja, hogy a szárnyas barátja visszatérjen, a festmény pedig ne legyen árva.

Képtalálat a következőre: „grey line png”

<Lucifer>
minden hülyeség, amiről azt hitted, nincs, de mégis

x csillagvizsgáló ; drabble
Lucifer az erkélyen elmélkedik a csillagokról és Chloe-ról, aztán visszamegy a Luxba, ahol ismét találkoznak és ledöbben, mit is jelent neki a nyomozó.

Képtalálat a következőre: „grey line png”

<Marvel>
minden szuperhősös dolog, amit el tudsz képzelni

dolgozat tony starkból ; ficlet, slash
tini!Steve dolgozatot ír felnőtt!Tonyból. csak róla szólnak a kérdések, ő idegesen, értetlenül összeráncolja a homlokát, miközben írja a tesztet és azon gondolkozik, mégis hogy lehet egy ilyen emberről feladatsort összeállítani.

x a kék ruhás férfi ; drabble, slash
Tony-ék bevetésen vannak, Steve megsérül és nem akar kórházba menni súlyos sebei ellenére. ráveszi Tony-t, hogy vegye le a sisakját, aztán a férfinak sikerül biztonságba szállítani bajbajutott társát.

Képtalálat a következőre: „grey line png”

<Riverdale>
csak mert mindenki szeret ismerőst gyilkolászni

x egy szál lopott rózsa ; ficlet
Jughead Betty-nél elmélkedik, hogy lehetett képes Jason apja meggyilkolni a saját fiát, majd azon, aki meglőtte Archie édesapját. Betty nyugtatja meg.

x i'm into you ; femslash
Cheryl bele van zúgva Josie-ba és tulajdonképpen ez egy szösszenetke róluk.

Képtalálat a következőre: „grey line png”

<Alíz Csodaországban>
kérsz gyógyszert a teádba?

x házi nyúlra nem lövünk ; drabble, dark
Alice a Kalaposnál teázik, mikor a Fehér Nyúl megzavarja, hogy ideje hazamenni, Alice bepöccen és üldözni kezdi a jószágot egy puskával.

x narkósok teadélutánja ;


Képtalálat a következőre: „grey line png”

<Pinterest Writing Prompt>
csak mert az élet az ezekből áll

x
egy kis novella (?), amelyben a lovag megmenti élete szerelmét a sárkánytól. vagy legalábbis valami ilyesmi. *huncutmosoly*

x
egy másik novella (?), amelyben a hercegnőn a sor, hogy megmentse a sárkányát.


Képtalálat a következőre: „grey line png”

<Evening tale-sorozat>
esti mesék a sötét oldalról - nem sorrendben, tehát összevissza lehet olvasni

egy kislány nem tud aludni, az apukája pedig mond neki mesét, hátha attól megnyugszik. nem hiszi el, hogy van szörny az ágy alatt, pedig a kicsik legtöbbször igazat mondanak, nem igaz?

x báránymesék ; original

x kiséji mesék

x talán-mesék

x ufómesék ; original
egy kislány az apukájával nézi a csillagokat, bár van valami rossz a levegőben, amitől az apuka nem nyugodt.

x túlvilági mesék

Képtalálat a következőre: „grey line png”

<Szarúgyahogyvan>
köze nincs semmihez

x gondolatok a lábtörlőn ; original
egy cica szemszögéből íródott kis pár szavas valami, miután a hőn szeretett gazdája kizárta a vihar idejére a lakásból. az ő gondolatai kalandoznak el.

x korallzátony ; original
egy baráti beszélgetés egy ausztrál parton, egy titok, amelyet az egyikük elrejtett a másik elől, majd a fájdalmas felismerés. semmi love, semmi nyáltócsa, szimpla baráti kapcsolatot bemutató valami.

x angyal játszik fuvolán ; original
egy angyal a Menny kapuja előtt fuvolázik, elmélkedik és figyeli a körülötte bolyongó és várakozó lelkeket. mikor lejár a munkaideje, odamegy hozzá egy csöppség és megdicséri a játékát.

legalább egy ég alatt ; original
reménytelennek tűnő szerelem október huszonkilencedikén. két fiatal az erkélyen áll és megpróbálnak beszédbe elegyedni, csakhogy a fiú ittas állapota miatt ez nehéz.

x sweetest soul ; original, hasonlít a poe-poe-khoz
barátság, hogy ki miért szereti a másikat, a végére olyan, mintha átfordulna valami mássá, holott ez nincs így. nem minden kapcsolatnak van szüksége átalakulásra.

x sebesült madár ; original
a címnek ezúttal nincs köze semmilyen macskához vagy kisállathoz, csupán a szösszenetben megejtett idézet miatt kapta ezt a címet. egy lány és egy fiú közös pillanata, kis elmélkedéssel és némi túlgondolással.

x the tea break award ; award
első díjam, köszönöm Eszternek!

Képtalálat a következőre: „grey line png”

<Poe-poe>
ezt egy "episode: choose your story" nevű játékon belüli sztoriból vettem kölcsön, amiben a srác egyik barátja így hívja őt. mert egy költő. szó, ja. érted. szója. hagyjuk.

x huszonkilencszer ; nem éppen vers
egy régi döntés, amit már nem bánok, de akkor azt hittem, belehalok a fájdalomba. (ne kérdezd miért van itt, amikor köze nincs a versekhez)

x cigarettafüst ; maybe egy versnek nevezett szar
nem tudok verset írni, de azért jó próbálkozni. az első-ről szól. első slukk, első csalódás, első megszegett ígéret, első megnyílás...

x he was colorblind ; maybe egy versnek nevezett szar
a srác szemszögéből íródott versnek nevezett valami számomra nagyon személyes, megpróbáltam megmagyarázni, hogy miért nem lehetek együtt valakivel. ez a vers végül is egy vallomás.

x poe-poe-k ;
a huszonkilencszer című poe-poe-mnek a folytatása, melyben több kis szösszenetet találhatsz.

x poe-poe-k #2 ;
a fentebb említett poe-poe-k folytatása, tele-tele tumblrre való szösszenetekkel.

Képtalálat a következőre: „grey line png”

< Mini történetek >
csak mert nem akartam megválni tőlük olyan hamar, vagy valami ilyesmi

x minden út rómába vezet ; minisorozat; | I | II |
olyan magyar fiatalok, akik végzős évük utáni nyáron szerveznek egy találkát, borozgatnak, jól érzik magukat és megkezdik az életüket valahol másutt, mondjuk rómában.

x problems ; minisorozat; | I |
ez a minisorozat lelki betegségekkel foglalkozik novellák formájában, hogy kisebb betekintést nyerjünk a betegek életébe. a véleményét mindenki tartsa meg erről magának, ha nem tudja azt obszcén szavak használata nélkül kifejteni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése